Software voor jachthavens

De Haven-module van Fastdata heeft alles in zich wat een haven nodig heeft om efficiënt en servicegericht te kunnen werken. Van een passantenhaven voor tien bootjes tot een jachthaven met winterstalling en 1000 ligplaatsen, de software voorziet in alle automatisering die het runnen van een haven mogelijk maakt.

Scheepsverplaatsingen

Wanneer schepen van water naar land en vice versa verplaats moeten worden en klanten willen hierbij aanwezig zijn wordt de organisatie nog complexer. Door een eenvoudige maar efficiënte tool heeft u de benodigde controle over de planning.

Optimale bezetting

Bij stalling telt iedere vierkante meter. De software berekent voor u of er voldoende ruimte in de loods of walplaats is en zal u adviseren waar nodig schepen te wisselen om zoveel mogelijk boten te kunnen plaatsen. Zo realiseert u een optimale bezettingsgraad en kunt u uw afspraken met uw klanten nakomen.

Passanten

Passanten hebben de gewoonte om voor het avondeten tegelijk binnen te lopen. Met onze software kunt u door vooraf ingestelde tariefberekening passanten snel een plaats toe wijzen. Geef lengte en breedte van het schip, de software berekent het tarief en print de passantbon met routebegeleiding. Op deze bon kunnen ook andere artikelen zoals douchemunten, elektra of brandstof worden aangeslagen.

Contant geld

Passanten zorgen voor een contant geldstroom. In de software wordt deze stroom bewijsbaar geregistreerd en sluitend gemaakt.

Werkzaamheden

Het gehele traject van winsterstallingsformulier tot het uitvoeren van werkzaamheden is geregeld. Zelfs afspraken en communicatie met de klant zijn georganiseerd om zo de beste service te kunnen bieden.

5 Voordelen

  • Managen scheepsverplaatsingen
  • Passantenafhandeling
  • Tariefberekeningen
  • Contractenbeheer en facturatie
  • Belastingafdrachten

Optimaliseer je bedrijfsvoering

Fastdata software is al vele jaren een standaard in diverse branches en functioneert bij honderden van uw collega’s, waardoor praktijkoplossingen snel in de software opgenomen worden.

Neem contact op