Eén bewezen systeem voor uw marina

Neem contact op

Sinds 2003 levert Ansacon het locatie beheer systeem van Rmdata. Wat begon met software om de kaartenbakken met relaties te vervangen, ontwikkelde zich al snel tot een uitgebreid software systeem met talloze mogelijkheden voor het MKB. De jachthaven software is toonaangevend en beschikt over verschillende modules, die u onder andere overzicht geven over bezettingsgraad, stroomverbruik en passanten beheer.

Ansacon heeft samen met Rmdata een grote expertise opgebouwd en al vele jachthaven bedrijven in het binnen- en buitenland, geautomatiseerd. Bij ons staat service hoog in het vaandel en denken we graag met u mee over de beste oplossingen voor uw bedrijf.

Wij leveren onze software aan havenbedrijven die dagelijks inzicht willen hebben in de bezetting maar ook willen weten wie lag er vorig jaar of wie komt er aankomende maand of volgend jaar.
Het beheer van de te verhuren locaties is altijd actueel ook in verleden en toekomst. En u heeft direct inzicht in de financiële status van een vaste huurder of passant.

Hogere efficiëntie en betere service

Manage alle
verplaatsingen

Ons systeem kan op ieder moment van de dag laten zien hoe de haven bezet is.

Passanten
afhandeling

Wijs passanten snel een plaats toe via de virtuele tekening

Optimale
bezetting

Realiseer een optimale bezettingsgraad door visuele informatie van passanten en vaste liggers

Contracten en
facturatie beheer

Alles is geregeld. Uw abonnementen, contracten en afspraken met klanten

Optimaliseer je bedrijfsvoering

Fastdata software is al vele jaren een begrip bij zowel commerciële als niet commerciële havens. De software wordt door veel van uw collega’s gebruikt.

Neem contact op

Blijf op de hoogte